Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

OGLASIO SE PREMIJER AUSTRALIJE Ako nema dokaze biće u avionu za povratak kući!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Skot Morison je premijer Australije (Foto: YouTube/Printscreen)

Novak Đoković nalazi se i dalje na aerodromu u Melburnu gde ga saslušava policija. Vlada Australije nedozvoljava najboljem teniseru sveta ulazak u zemlju.


ITALIJA U četvrtak u vanrednom kolu Serije A igraju Milan i Roma. Kvota na “X” u kladionici MaxBet je 3.60.


Sve pod krilaticom pogrešne vize koju je izvadio za ulazak u Melburn. Ipak, mnogi smatraju da je reč o političkoj torturi prema najboljem sportisti sveta. Povodom slučaja “Novak Đoković” oglasio se premijer Australije Skot Morison.

Moje mišljenje je da svaki pojedinac koji dolazi u Australiju mora da poštuje naše zakone i procedure za ulazak u zemlju. Novak Đoković – ako nije vakcinisan – mora da pruži adekvatne dokaze o izuzeću od vakcinacije. Sada čekamo njegov iskaz i kakve dokaze će ponuditi da iz medicinskih razloga nije mogao da bude vakcinisan. Ako ti dokazi nisu zadovoljavajući, onda će biti tretiran kao svaka druga osoba i biće u sledećem avionu za povratak kući – rekao je premijer Australije.

U zaštitu Novaka Đokovića stala je legendarna Kim Klajsters, kao i američki teniser Tenis Sandgren.

Navodno je 26 takmičara tražilo izuzeće i gomila ga je dobila. Dakle, nije samo Novak u pitanju. A meni deluje da je on jedini bio iskren po tom pitanju… Ne kažem ništa osim da je on jedini iz te grupe koji je javno potvrdio da je dobio dozvolu za izuzećem – rekla je Kim Klajsters.

Amerikanac je rekao da je ovo politička igra, a ne birokratija.

Da budemo jasni ovde. Dve odvojene lekarske komisije su mu odobrile izuzeće. I političari ga sada stopiraju. Australija ne zaslužuje da ima Grend slem turnir! Nije u pitanju birokratska greška već igra političara koji se trude da ga zaustave – rekao je Sandgren.

SKANDAL Ovo je ministarka koja je Novaku zabranila ulazak u Melburn, a onda rekla da se nada da će Nadal da pobedi (FOTO)

Đokovića maltretiraju na aerodromu, ispitivali ga do kasno u noć, prete mu pritvorom!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.