Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

Nekada su bili saigrači u Partizanu, a sada se bore za plasman u Prvu ligu

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Tomislav Pajović i Predrag Luka (Foto: FK Smederevo)

Ponovo su im se ukrstili putevi. Pre decenije igrali su zajedno u Partizanu, a sada će u dresu Smedereva pokušati da pomognu “oklopnicima” da se vrate u Prvu ligu Srbije!


ENGLESKA: Očekujete li golove na meču Norič – Kristal palas (20:45)? Kvota kladionice MaxBet na ug 2-3 je 2.00.


Tokom januara ugovor sa Smederevcima potpisao je Predrag Luka, a najnovije pojačanje nekadašnjeg superligaša je Tomislav Pajović! Bivši štoper Partizana dolazi iz Budućnosti iz Dobanovaca, a saradnju sa Smederevom dogovorio je do kraja tekuće sezone u kojoj ovaj klub vodi borbu za povratak u Prvu ligu. Ta misija svakako neće biti laka jer “oklopnici” za vodećom Slogom iz Požege zaostaju šest bodova, a za samo jedno mesto koje vodi u viši rang konkuriše bar pet ekipa. Smederevci na proleće na svom terenu dočekuju i Slogu i drugolasirano Jedinstvo sa Uba, pa tu vide svoju šansu za ostvarivanje cilja.

Naravno, preduslov je da se formira tim koji će da igra bolje nego u prvom delu sezone, jer za nove kikseve nemaju više kredita. Zato su čelnici kluba uspeli da dovedu nekoliko zvučnih pojačanja. Pored ostalih, stigao je Miloš Zličić, bivši fudbaler Vojvodine i Bačke, kao i Marko Kilibarda iz OFK Beograda, a ranije igrač Mladosti iz Lučana.

U međuvremenu angažovan je Predrag Luka (33), nekadašnje krilo Partizana, da bi mu se sada pridružio i Tomislav Pajović, koji iza sebe ima 160 utakmica u Superligi Srbije. Pajović (35) je prošao sve mlađe kategorije Partizana, da bi potom igrao i u prvom timu. Sa Lukom je najviše vremena proveo dok su zajedno igrali u Radu, dok su svlačionicu Partizana delili u sezoni 2012/13 kada je u svom drugom mandatu kratko nosio crno-beli dres.

Smederevo će u prolećnom delu prvenstva imati jak, iskusan sastav, a ostaje da vidimo da li će uspeti da prvi prođe kroz cilj. Sezona u Srpskoj ligi Zapad nastavlja se 5. marta, kada će Smederevci dočekati ekipu Takova.

LEDENO Temperatura u minusu… Italijan se tresao kao prut! Jedva je ostao na nogama (VIDEO)

NAPAD NA PEHAR EVROLIGE Hteo ga je Žoc, otišao je u NBA, a sada se za 6.000.000 vraća u Evropu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.