Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRVA LIGA Loznica i Rad predstavili nova pojačanja!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Fudbaleri Rada na jednom od poslednjih treninga / Foto: Instagram.com/fkradbeograd

Loznica i Rad u prolećni deo sezone Prve lige ulaze bez preterano visokih ambicija, ali se ipak pojačavaju kako bi ostvarili osnovni cilj – opstanak u ligi.

ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Aston Vile protiv Lidsa je 1.83. Meč počinje u 21:00.

Na Lagator i Banjicu stigla su nova pojačanja. Loznica je dovela dva mlada igrača, Uroša Kojića i Đorđa Babića. Kojić igra na poziciji centralnog napadača, a dolazi iz omladinske ekipe Voždovca. Prošlog juna napunio je tek 18 godina, tako da i u naredne dve sezone važi za
“bonus” igrača. Interesantno da je Uroš rođeni brat Nemanje Kojića, svojevremeno golgetera Rada i Partizana.

Zeleno-belu opremu zadužio je i Đorđe Babić. Mladi (21) vezni fudbaler dolazi na šestomesečnu pozajmicu iz lučanske Mladosti u kojoj je prošao gotovo sve mlađe kategorije. Jesenas je odigrao samo šest mečeva, tako da bi u drugom delu sezone trebalo da ima značajniju minutažu.

Rad je takođe potpisao ugovore sa dvojicom igrača. Prvo je paraf na ugovor stavio iskusni Ivan Marković, koji je u jesenjoj polusezoni bio
u Javoru, ali bez prave prilike i prostora za igru. Marković ima 30 godina, igra u samom špicu napada, a iza njega je ogromno iskustvo. Promenio je desetak klubova u karijeri, u Superligi Srbije ima preko 50 nastupa, dok je u Prvoj ligi odigrao skoro 60 mečeva.

Nebesko-plavu opremu zadužio je i Siniša Babić. Odlični čuvar mreže dolazi iz Javora u kome je jesenas uglavnom bio standardan i jedan od najbolje ocenjenih pojedinaca. Pošto nije našao zajednički jezik sa upravom Javora oko nastavka saradnje, dobio je dozvolu da
napusti klub. U međuvremenu javio se Rad, brzo je napravljen dogovor i Babić će do kraja sezone biti na golu “građevinara”.

Sezona u Prvoj ligi Srbije nastavlja se 26. februara. Loznica će ugostiti ekipu Zlatibora, dok Rad na Banjici dočekuje Bačku.

OTVORENO Mažić nije otišao iz Srbije zbog novca! Nešto drugo je u pitanju

SAZNAJEMO Dva kluba zvala Zvezdu zbog Borjana

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.