Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Nekoliko kopči za uspomenu… Poznato koliko će Pavkov da pauzira

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Milan Pavkov je vrlo brzo posle gola morao da napusti teren zbog povrede (Foto: Starsport)

Gol na otvaranju sezone i mat Čukaričkog, a onda povreda i odlazak krvave glave u svlačionicu. Peh za Milana Pavkova i Crvenu zvezdu. Na sreću, sve je prošlo bez većih posledica. Ljubimac navijača se dobro oseća.


SRBIJA: U Gornjem Milanovcu Metalac dočekuje Novi Pazar (15:00). Kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćina je 1.98.


Posle sudara glavama sa Ndajem, crveno-bela “devetka” je izvukla deblji kraj. Kako saznaje MaxBet sport u pitanju je rasekotina na celu, koja je ušivena na klinici. Napadaču je za uspomenu ostalo nekoliko kopči i sledi pauza od par dana i rad samo određenih vežbi.

Ako bude po planu i proceni lekarske ekipe može da se očekuje da za naredni prvenstveni meč sa Proleterom iz Novog Sada, koji je na programu u subotu na stadionu “Karađorđe”. Zvezda već u sredu, na stadionu “Rajko Mitić” očekuje odloženi meč osmine finala Kupa Srbije, protiv Radničkog iz Niša.

Pogledajte kako je došo do povrede robusnog napadača crveno-belih

POJAČANJA U KRAGUJEVCU Lalatović doveo robusnog golgetera! U Radnički stigao i golman

JOKIĆ U MVP REŽIMU Od tragičara do junaka… Srbin sjajnom rampom srušio Toronto! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.