Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

NEKOM JE CENA OTIŠLA U NEBO, A NEKOME… Vlahović ispred Halanda, Azar “propao” (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dušanu Vlahoviću najviše skočila cena u Evropi (Foto: Beta/AP)

Godina 2021. je ispraćena i u 2022. godinu smo ušli sa pričama o transfer bombama koje bi mogle da eksplodiraju već ovog januara. Prva je svakako Kilijan Mbape koji bi u junu mogao za “nula” evra da potpiše za Real, mada se već sada spekuliše da bi “kraljevi” mogli da plate 50 miliona evra i osiguraju dolazak Francuza do 1. februara.


NEMAČKA Bajern u petak od 20.30 dočekuje Borusiju iz Menhengladbaha, a kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.38.


Popularni sajt “Transfermarkt” napravio je spisak igrača kojima je najviše skočila cena tokom 2021. godine i onih kojima je vrednost znatno opala. U prvom slučaju na listi vodi Srbin.

Dušan Vlahović je jedan od najtraženijih napadača na planeti. Srbin obara rekorde u dresu Fjorentine, a kako je odbio da potpiše novi ugovor sve su glasnije spekulacije da će već ove zime da pojača Juventus, Atletiko Madrid ili Barselonu. Cena Dušana Vlahovića je u prošloj godini skočila za neverovatnih 54 miliona evra. Bivši fudbaler Partizana sada vredi 70 miliona evra, a pre 12 meseci vredeo je “svega” 16 miliona evra.

Za 50 miliona evra je cena skočila Erlingu Halandu. Napadač Borusije sada vredi 150 miliona evra i oko njega se bore Mančester siti, Real Madrid i Barselona. Astronomski porast cene je i kod napadača Real Madrida Vinisijusa Žuniora. Njemu je takođe cena porasla za 50 miliona evra i njegovo obeštećenje se procenjuje na 100 miliona evra. Za 50 miliona evra cena je skočila mladom Pedriju iz Barselone i on sad vredi 80 miliona evra, dok je za 48 miliona evra skuplji Džud Belingem i njegova cena je 75 miliona evra.

Najveći sunovrat na tržištu je doživeo Eden Azar. Belgijanac je pao prelaskom u Real Madrid, njegova vrednost je opala za čak 42 miliona evra i sada košta svega 18 miliona evra. Takođe, u padu je Filipe Kutinjo koji takođe sada vredi “svega” 18 miliona evra. On je takođe zabeležio pad od 42 miliona evra. U velikom padu je i Sadio Mane kome je cena opala za 40 miliona evra i sada vredi 80 miliona evra.

SVE SVALJUJU NA NOVAKA Oko 20 nevakcinisanih tenisera ušlo u Australiju, a zbog ove slike maltretiraju najboljeg tenisera planete (FOTO)

PORUKA PATRIJARHA PORFIRIJA NOVAKU Milioni pravoslavnih Srba mole se za tebe!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.