Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

Ronaldinjo izabrao najbolji tim Lige šampiona ikada, od Ronalda ni traga!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Ronaldinjo (Foto: Beta/AP)

Legendarni Ronaldinjo je sastavio svoj idealni tim Lige šampiona ikada. Ukusi su uvek predmet rasprave, ali čini se da je slavni Brazilac iznenadio javnost odlukom da u najboljih 11 ne uvrsti Kristijana Ronalda.


Engleska Liga Kup: Na meču Čelsi – Totenhem, naša kladionica nudi kvotu 3.55 za igru GG2.


Portugalac je vlasnik mnogih rekorda u elitnom takmičenju, poput broja odigranih utakmica (140) i broja datih golova (181). Osvojio je pet “ušatih” pehara, ali to nije bilo dovoljno da ga Ronaldinjo uvrsti u idealnih 11.

Ronaldinjo je Ligu šampiona osvojio 2006. sa Barselonom. Godinu ranije bio je dobitnik Zlatne lopte. Evo kako  izgleda njegov izbor.

Đanluiđi Bufon – Kafu, Paolo Maldini, Džon Teri, Roberto Karlos – Klod Makelele, Frenk Lampard – Lionel Mesi, Kaka, Tijeri Anri – Ronaldo Nazario.

KO JE ONAJ ČOVEK? Junajted užasan, položio je samo igrač za koga deca nisu ni čula

OGLASIO SE STANOJEVIĆ Trener Partizana otkrio da li napušta Humsku na kraju sezone…

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.