Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

NESTVARAN REZULTAT U TURSKOJ Ubacili 145 poena i slavili s 90 razlike!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Dušan Alimpijević (Foto: Starsport)

Rezultat koji je ove nedelje obišao Evropu, stiže iz turske elitne lige. Postignut je u susretu Tofaša i Afjona u Bursi i glasi 145:55!


NBA: Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Boston – Orlando biti ubačeno manje od 216 poena.


Domaćin je u neravnopravnoj borbi bio nemilosrdan. Na primer, domaćin je u drugoj četvrtini ubacio čak 54 poena!

Za ovakav epilog postoji i racionalno objašnjenje. Afjon je u ogromnim finansijskim problemima. Kompletan seniorski tim je raspušten i za klub igraju košarkaši iz mlađih selekcija.

Razlika u klasi i snazi je vidljiva već nedeljama. Bila je ovo sedma uzastopna utakmica u kojoj je Afjon primio više od 100 poena. U proseku im rivali ubacuju 119 poena po meču.

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.