Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

NICA POŠTUJE SVOJU LEGENDU Dirljiv susret u Humskoj, predsednik River uručio dres Nenadu Bjekoviću

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

River i Bjeković sa čelnicima crno-belih Vučelićem i Vazurom (Foto: FK Partizan)

Šta je zajedničko za Partizan i Nicu? Ne, ne mislimo pritom na grupu Lige konferencija, u okviru koje će u četvrtak od 21.00 čas u Humskoj i odmeriti snage u okviru 2. kola.


LIGA KONFERENCIJE: Od 18:45 igraju Žalgiris – Bazel, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.05. 


Naravno, prva asocijacija na spomen imena ova dva kluba je – Nenad Bjeković. Legenda beogradskih crno-belih, ali i legenda i zvanično najbolji igrač u istoriji crveno-crnih sa Azurne obale. Utakmica ova dva kluba, naravno, nije mogla da prođe bez Bjekovića…

Predsednik i direktor Fudbalskog kluba Partizan, Milorad Vučelić i Miloš Vazura, ugostili su tokom dana prvog čoveka FK Nica, Žan-Pjer Riveru, a u prostorijama crno-belih pridružio im se i aktuelni prvi čovek FSS, Nenad Bjeković.

Predsednik Nice River uručio je Bjekoviću dres francuskog kluba sa njegovim prezimenom i “devetkom” na leđima. Naravno, ovaj susret je ovekovečen, a ma koliko Bjeković bio i sinonim za Partizan, sigurno mu neće biti baš svejedno, jer je Nica njegova druga fudbalska kuća, klub čija je legenda i, kao što smo već istakli, zvanično najbolji igrač svih vremena… Ali i trener Nice 0d 1987. do 1989. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

START U PONEDELJAK Piksi sa saradnicima kuje planove za završnicu Lige nacija

DANSKA ŠKOLA Navijači Kopenhagena dočekali goste iz Sevilje sa pivom (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.