Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

SASTAVI Petrić odabrao jedanaestoricu za napad na Francuze!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Rikardo, Traore, Vujačić i Natho spremni za duel sa Francuzima (Foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana od 21.00 čas na svom stadionu u Humskoj igraju meč 2. kola Lige konferencija. Rival je francuska Nica, klub iz Lige petica, sa čijim predstavnicima crno-beli dugo već imaju mnogo problema kada igraju pred svojim navijačima.


LIGA KONFERENCIJA Partizan dočekuje od 21.00 čas Nicu, a kvota naše kladionice na trijumf crno-belih je 3.00.


Da li je došlo vreme da se ta neugodna tradicija prekine? Trener crno-belih Gordan Petrić uspeo je da promeni mnogo toga u glavama svojih izabranika, a pravi test biće upravo duel sa francuskim klubom.

Što se sastava tiče, kao što smo i najavili, trener Petrić odlučio je da Belića koji je isključen u Češkoj zameni Fejsa, koji će dejstvovati u tandemu sa Traoreom, dok će po desnom krilu špartati Patrik Andrade. Vratio se Petrić formaciji 4-2-3-1, a najviše se očekuje od Dijabatea, koji je blistao u Češkoj i Rikarda koji u poslednje vreme trese mreže “kao nekad”.

PARTIZAN: Popović – Živković, Marković, Vujačić, Urošević – Fejsa, Traore – Andrade, Natho, Dijabate – Rikardo

NICA: Šmajhel – Atol, Todibo, Dante, Brajan – Lemina, Tiram – Budual, Pepe, Ilie – Labord

PROČITAJTE JOŠ:

NICA POŠTUJE SVOJU LEGENDU Dirljiv susret u Humskoj, predsednik River uručio dres Nenadu Bjekoviću

POTPIS NA BANOVOM BRDU Čukarički doveo još jednog igrača iz belgijskog Kortrajka

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.