Budimo u kontaktu

ITALIJA

NIJE SAMO U SRBIJI Policija štitila trenera Juventusa, a navijači postrojili igrače! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Fudbaleri Juventusa posle teškog poraza od Monce (Foto: Beta / AP)

Debakl je doživeo italijanski gigant u domaćem šampionatu, što je dodatno produbilo inače već poprilično duboku krizu kluba.


Argentina: Na meču Banfild – Lanus, naša kladionica nudi kvotu 3.70 za igru 1-1.


Juventus je doživeo poraz u sedmom kolu Serije A od ekipe kojoj je pobeda nad njima bila prva u istoriji kada je to takmičenje u pitanju. Radi se o Monci, koja je u 70. minutu postavila konačan rezultat – 1:0 (0:0).

Ovim debaklom, postalo je jasno da “stara dama” mora da napravi velike promene, inače će još jedna sezona propasti za nju. Mnogi žele smenu Masimilijana Alegrija, koga je nakon utakmice morala da štiti i policija, pošto su navijači poprilično besni na njega i čitav tim.

Takođe, dogodio se i skandal po završetku meča, pošto su igrači Juventusa bili postrojeni ispred tribine od strane navijača kako bi im održali govor, pošto nisu pobedili još od 31. avgusta.

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIN U CENTRU PAŽNJE IAKO NIJE IGRAO Jović nije hteo da uđe u igru protiv Verone, evo i zašto

SERIJA A Prvenac Sergeja, Juventus tone sve dublje, Jović presedeo na klupi

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.