Budimo u kontaktu

NBA LIGA

NIKO KAO NIKOLA Brojke ne lažu! Jokić igra najbolju sezonu u istoriji NBA

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Nikola Jokić (Foto: Beta/AP)

Nikola Jokić igra odlično ove sezone i kandidat je za titulu MVP NBA lige. Srpskog centra gledaćemo u noći između nedelje i ponedeljka kada se u Klivlensu igra Ol star utakmica. On će da igra u timu koji je sastavio Lebron Džejms.


BUNDESLIGA: Od 20:30 igraju Majnc – Bajer Leverkuzen, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.25. 


Statistički gledano centar Denvera igra sezonu kakava nije viđena u NBA. U dosadašnjem delu sezone ima uččinak od 26 poena po utakmici, 13,8 skokova i 7,9 asistencija. Nijednom košarkašu to do sada nije pošlo za rukom.

Podsetimo, prošle sezone je Jokić izabran za MVP najjače košarkaške lige na svetu. U ligaškom delu je imao 26,4 poena, 10,8 skokova i 8,3 asistencije. U plej-ofu je prosečno imao 29,8 poena, 11,6 skokova i pet asistencija.

NASTAVLJA DA REŠETA Dončić ubacio 49 poena Nju Orleansu (VIDEO)

OBAVLJEN VEĆI DEO POSLA Evo ko bi mogao da bude naredni rival Partizana

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.