Budimo u kontaktu

NBA LIGA

MORA DA BUDE OPET MVP Nikola Jokić zabeležio drugi tripl-dabl u 24 sata! Ni Voriorsi mu ne mogu ništa

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Joki u meču sa Voriorsima (Foto: Beta/AP)

Aktuelni MVP mora i ove sezone da ponese tu laskavu titulu! Igra Nikola Jokić fenomenalno. U 24 sata je drugi put zabeležio tripl-dabl. Prvo protiv Pelikansa, a sada  protiv Voriorsa.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na igru 1-1 u meču Bajern – Salcburg (21:00) je 1.55.


Denver je savladao Golden Stejt s 131:124 (40:31, 31:38, 33:32, 27:23), a Nikola Jokić je u kolone upisao 32 poena (šuti iz igre 12/17, slobodna bacanja 8/14), 15 skokova i tri asistencije. Na terenu je proveo 35 minuta. Pružio je još jednu nestvarnu partiju i zahvaljujući upravo našem igraču Denver grabi ka plej-ofu.

Ovo je 18. tripl-dabl do kojeg je Jokić stigao u ovoj sezoni. Sledi još neverovatniji podatak: u poslednje 23 utakmice Nikola Jokić je ubeležio 11 tripl-dablova! Prvi put se dogodilo da naš centar upiše tripl-dabl u dve uzastopne utakmice. Do sada je to uspelo da učini tek 13 košarakaša u istoriji NBA!

Nagetsi su stigli do devete pobede u poslednjih 10 mečeva. Ovog puta im je posao bio olakšan, pošto za Voriorse nisu igrali Stef Kari, Klej Tompson i Endru Vigins, a od ranije su povređeni Andre Igudala i Geri Pejton Junior.

Igra Nikola Jokić toliko dobro da je fascinirao i trenera Voriorsa Stiva Kera. Rekao je da igra sjajno ove sezone i da zaslužuje da još jednom ponese nagradu za najboljeg igrača lige.

Ne mogu da glasam, ali Jokić je neverovatan igrač i bio je spektakularan večeras. On čini saigrače boljim i protivničkim odbranama pravi jako veliki posao. Bez obzira na to šta uradite, on računa na to – poručio je Ker.

Rezultati: Detroit – Atlanta (Bogdanović 22p, 5sk, 6as) 113:110, Filadelfija – Čikago 121:106, Majami – Hjuston 123:106, Minesota – Portland 124:81, Dalas – Juta 111:103, San Antonio – LA Lejkers 117:110, Denver – Golden Stejt 131:124, Sakramento – Njujork 115:131.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda dobro prošla! Evroliga donela konačnu odluku

“ČAROBNJAK S MASKOM” Avramović za MaxBet sport: Pun sam samopouzdanja! Ne odričemo se ABA titule

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.