Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZAMENA ZA ROSIĆA Zvezdin golman i nekadašnji reprezentativac stigao na “Čair”

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Novo lice na "Čairu" (Foto: Starsport)

Upražnjeno mesto golmana je rešeno u Nišu. Umesto Dragana Rosića na Čair dolazi golman Crvene zvezde, koju je napustio šampiona Srbije, kako saznaje MaxBet Sport posle sporazumnog raskida ugovora.


HOLANDIJA: Valvijk – Herakles (20.00), kvota na tip 3+ u kladionici Maxbet iznosi 1.83


Nikola Vasiljević nastavlja karijeru u Radničkm sa kojim je dogovorio saradnju na dve godine. Stasiti čuvar mreže, rođen je 1996. godine u Nišu, karijeru počeo u Radničkom, pa sada zaobilaznim putem stiže u prvi tim matičnog kluba kao veliko pojačanje za prolećne ispite.

Nikola Vasiljević napušta Marakanu (Foto: Starsport)

Godinama je uspešno čuvao mrežu Radnika iz Surdulice, a od 2019. je član Crvene zvezde u kojoj uglavnom nije bio u prvom planu, pa je branio kao pozajmljeni igrač u Proleteru iz Novog Sada i Napretku.

Prošao je sve mlađe kategorije nacionalnih selekcija Srbije, ali je bio pozivan i u seniorsku reprezentaciju pod palicom Mladena Krstajića. Na proleće će imati zahtevan zadatak da pomogne ekipi u begu sa dna tabele.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.