Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU Jesenjem prvaku oduzeto 12 bodova!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: Ilustracija

Proslavili su titulu jesenjeg prvaka, važili za najveće favorite za ulazak u viši rang, ali se posle najnovijih kaznenih mera sve promenilo.


SVETSKO PRVENSTVO Od 20 časova Portugalija igra protiv Švajcarske, dželata Srbije. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.93.


Mnogo posla ove sezone imaju disciplinski organi FS Regiona zapadne Srbije. Tako je na poslednjoj sednici ovog tela doneta odluka o drastičnom kažnjavanju dva kluba iz Podunavsko-šumadijske zone. Fudbalski klub Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi kažnjena je oduzimanjem 12 bodova zbog neregularnosti na utakmici sa Rudarom iz Stamnice, odigrane krajem oktobra. Iz istog razloga Rudaru je oduzeto devet bodova. Takođe, odgovorna lica ova dva kluba kažnjavaju se izbacivanjem iz fudbala na godinu dana!

Sloga je sporni duel u Stamnici rešila u svoju kprist (4:1), a jesenji deo sezone završila je kao lider i sa sedam bodova više od prvog pratioca. Posle ovih kazni, Petrovčani će u drugi deo prvenstva krenuti sa trećeg mesta i pet bodova manje u odnosu na prvoplasirani VGSK iz Velikog Gradišta.

Inače, ova grupa zonskog ranga takmičenja “poznata” je i po tome da je čak pet klubova bilo suočeno sa kaznama oduzimanjem bodova tokom prvog dela sezone, a najdrastičnije je prošlo Pomoravlje iz Vlaškog Dola, kome je oduzeto neverovatnih 18 bodova!

PREPORUČUJEMO:

EUFORIJA RASTE OKO MALOG KALEMEGDANA Prati se situacija oko košarkaškog Mesija, Real možda nije jednostavna priča, ali ovaj klub “preti” Zvezdi…

OTKRIVAMO Do kada je Dragan Stojković Piksi vezan ugovorom za FS Srbije i da li je njegov ugovor vezan za rezultate…

9 Komentara

9 Comments

  1. Muljaža

    06.12.2022. at 11:34

    Trebaju se disciplinski organi FS Zapadne Srbije spustiti i na niže rangove takmičenja, na okruge i mfl jer tu je prava muljaža, kako sudije tako i klubovi.

    • RV

      06.12.2022. at 17:13

      A tek da se malo popnu do SLS šta bi sve tu zatekli, ali jbg mečka se ne čačka?!

  2. Nenadv

    06.12.2022. at 21:34

    Odakle Petrovac na Mlavi i Veliko Gradište u zapadnoj Srbiji? 😀

    • Ivica

      07.12.2022. at 06:32

      Pa odatle da se planira da nema nijedna ekipa iz Istočne Srbije u većim ligama zato što su nam opštine slabije razvijene

  3. Zota

    07.12.2022. at 01:55

    A Borac iz Čačka ništa za nameštenu utakmicu protiv Poleta iz Ljubića!? Ko nam vodi fudbal i ko nam sve vodi klubove dobro i da igramo ovu igru. SRAMOTA!!!

  4. Živorad

    07.12.2022. at 07:06

    Ajoj, pa ovi nisu gledali Vojvođansku ligu sever, npr… Pa dve godine za redom se zna ko će biti šampion već u prvom kolu.

  5. Зоран Рус

    07.12.2022. at 14:25

    Дођите мало и до Војводине, да видите како заједно раде два братска клуба Раднички 1912 Сомбор и Станишић.

  6. Milutin Cvejić

    07.12.2022. at 19:02

    Zreli smo za suspenziju svih rangova takmičenja na par godina i za pravu lustraciju u fudbalu od najvišeg do najnižeg ranga

  7. Konan018

    08.12.2022. at 13:13

    Kad će ovo da zaživi u super ligi Il ping-pong kako li se već sad zove ?! Možda se onda ljudi iz unutrašnjosti i vrate na stadione.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.