Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ODLASCI IZ SUBOTICE Dva napadača napustila Spartak

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Krenule su prve zimske promene u Spartaku. Klub je odlučio da prvo smanji igrački kadar, a tandem napadača je slobodan u izboru novog kluba.


SVETSKO PRVENSTVO Maroko od 16 časova igra protiv Španije, a mi verujemo u senzaciju. Tim sa severa Afrike ima odličan tim, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 6.50.


Ugovori su sporazumno raskinuti sa Markom Obradovićem i Milenkom Mijatovićem koji su dresove “plavih golubova” zadužili pre manje od godinu dana, ali nisu ispunili očekivanja.

Iskusniji Obradović je imao značajnu ulogu u Spartaku tokom prethodne polusezone, posebno u prvim mesecima kada je doprineo zapaženim rezultatima kluba sa dva gola i tri asistencije. Ipak, na kraju jeseni tokom koje je upisao minute na 17 susreta odlučio je da se otisne u potragu za novom sredinom i posle Kazahstana pronađe novi angažman u inostranstvu.

Sa druge strane, mladi Mijatović je ostao bez konkretne prilike da se dokaže u Spartaku u čije je redove stigao iz Feniksa. Prosao je školu Inđije, nije odigrao zvaničnu utakmicu i prednost je imao Srđan Hristić. Subotičani se posle prvog dela šampionata nalaze na 12. mestu sa osvojenih 18 bodova.

PREPORUČUJEMO:

NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU Jesenjem prvaku oduzeto 12 bodova!

OGLASILE SE “DELIJE” PRED EVROLIGAŠKI DERBI Snimak i naslov “Ostoja i njegovo čuveno poštenje” (VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. Dario Petrekanić

    06.12.2022. at 21:58

    Dva napadača malo jača….Nemaju mesta u opštinskoj ligi ane u super ligi…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.