Budimo u kontaktu

ATP

NOVA HIT IZJAVA KIRJOSA: Mislim da će biti besan, ne želim da naiđem na njegov gnev! Kad sam bio mladić Novak mi je prišao…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Nik Kirjos ponovo briljira (Foto: Beta/AP)

Dugo je Novak Đoković bio “perosana non grata” za Nika Kirjosa. Australijanac je pred svaki turnir gledao kako da “pecne” Srbina, ali vremena se menjaju, pa i ljudi.


ŠPANIJA Bilbao u derbiju dana dočekuje Andoru, a kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 2.15.


Nik Kirjos je ponovo govorio o Novaku Đokoviću i tome što je Australija odlučila da ga za sada ne pusti u svoju zemlju. Kontroverzni teniser je stao uz Srbina:

Saosećam sa njim trenutno. Ovo kroz šta prolazi zaista nije humano. Šta se ovo dešava? Da nije poznata ličnost, da je običan čovek, ne bi morao da se nosi sa ovo količinom s..nja koje plasiraju mediji. Život mu je verovatno već dovoljno težak. Znam kako je to. Nadam se da će se situacija brzo razrešiti – rekao je Nik Kirjos.

Australijanac je rekao da bi Australijan open mogao da bude najgledaniji u istoriji ako Novaka puste da igra.

Očigledno da su nastali haos i zbrka, a moje mišljenje je da to nije pravi put. Jednostavno je, Novak nam je potreban ovde zbog našeg sporta. Jedan je od najuticajnihih sportista svih vremena. Ako je spreman da igra i bude mu dozvoljeno da nastupa, mislim da će to biti dobro za tenis, sa svom tom pažnjom usmerenom na Australiju. Australijan open će verovatno imati gledalaca kao nikada do sada.

Nik Kirjos je prvi put otkrio da je sa Novakom bio u prijateljskim odnosima i da su mediji krivi što se odnos između njih dvojice zaoštrio.

Ispričaću vam nešto zanimljivo… Novak i ja smo zapravo bili prijatelji, često smo sparingovali na turnirima, a mediji su nas na neki način razdvojili. Naduvavali su neke stvari, izvlačili ih iz konteksta i sada je situacija 30 puta lošija tamo gde zapravo uopšte nije bila tako loša. Novaka pamtim kao jednog od retkih tenisera koji su mi prišli kada sam bio mladić – rekao mi je ‘Ako ti ikada nešto zatreba, budi slobodan da mi se obratiš, a ja ću ti rado pomoći’. Osećam da nam je mnogo pomogao, pružao nam je podršku i tokom požara… Brzo smo zaboravili da nam je pomagao, a da nije morao to da čini. Mnogi sportisti ne bi. Mnogi od njih su sebični. Tako da ja to ne zaboravljam.

Australijanac je poručio da ne želi na megdan sa Novakom ako Srbina puste na teren u Melburnu.

Ako bude na terenu u Melburnu biće opasan i ne želim da igram protiv njega trenutno – to je sigurno. Neka neko drugi dobije taj zadatak. Mislim da će biti besan. Biće odlučan da igra dobro i da vrati milo za drago svima. Ne želim da naiđem na njegov gnev – zaključio je Kirjos.

BETBUILDER takmičenje!

“ŽURKA” U MELBURNU Orkestar svira ispred Noletovog hotela, kiti se muzika, stigli Grci, Poljaci i Makedonci (VIDEO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.