Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ZAKAZANO! Evo kada Novak izlazi pred sudiju i kada će da sazna konačnu odluku

Darko Noveski

Objavljeno

,

Novak čeka odluku suda Viktorije (Foto: Beta/AP)

Još jedan dan Novaka Đokovića u pritvoru u hotelu “Park” u Melburnu je završen. Srpski teniser sedi u sobi gde mu je donet laptop, dok je ispred hotela organizovana žurka protestanata koja je trajala više od četiri sata.


GRČKA OFI na Kritu dočekuje PAS Janjinu od 16.15. Ko je gledao belo-crne neće se dvoumiti da ovde odigra “keca”. Kvota u kladionici MaxBet je 2.38.


Podršku Novaku su pored iseljenika iz Srbije dali stanovnici Melburna poreklom iz Severne Makedonije, Hrvatske, Grčke, Polsjke, Rusije i same Australije. Tamošnji mediji obelodanilu su vreme ročišta na kom će Novak Đoković da izađe na sud.

Po australijskom vremenu to je u ponedeljak u 10 ujutro. Po našem vremenu tačno u ponoć. Odluka bi trebalo da bude donesena sat ili nešto više kasnije.

Ako mu bude dopušten ostanak u Australiji, Novak će narednih sedam dana imati vremena da se pripremi za predstojeći Australijan open. Ako ga sud u državi Viktorija odbije, Novak će nazad, najverovatnije u Srbiju gde mu se trenutno nalazi porodica.

NOVA HIT IZJAVA KIRJOSA: Mislim da će biti besan, ne želim da naiđem na njegov gnev! Kad sam bio mladić Novak mi je prišao…

FK VOJVODINA: Nole, uz tebe smo!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.