Budimo u kontaktu

NEMAČKA

NOVA LICA PRED REPREZENTACIJOM SRBIJE Piksijev pomoćnik zapazio dva fudbalera u Bundesligi

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dragan Stojković (Foto: Starsport)

U fudbalskoj reprezentaciji Srbije se radi punom parom. Na nekoliko meridijana se posmatraju reprezentativci, ali i potencijalni članovi nacionalne selekcije.


SERIJA A: Od 15 igraju Milan – Fjorentina, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.63. 


Sportski direktor reprezentacije Stevan Stojanović je bio u Holandiji gde je uživo gledao Dušana Tadića. Vredan je bio i Bratislav Živković. Pomoćnik selektora Dragana Stojkovića je u Dortmundu gledao utakmicu između Borusije i Bohuma.

Gosti su napravili veliko iznenađenje i pobedili sa 4:3. Posebno se istakao Miloš Pantović. On je prvo bio asistent kod trećeg gola koji je postigao Lokadija, a onda je u 85. minutu bio precizan sa bele tačke i postavio konačan rezultat.

Bratislav Živković je bio u Dortmundu (Foto: Fudbalski savez Srbije)

Pantović je odigrao celu utakmicu, a svih 90 minuta na terenu je proveo i štoper Erhan Mašović, koji je u prvom poluvremenu dobio žuti karton. Imao je Živković šta da vidi, a da li ćemo da vidimo dva nova lica među “orlovima” znaćemo vrlo brzo.

Srpske fudbalere u junu čekaju četiri meča Lige nacija. U Beogradu igraju protiv Norveške i Slovenije, a gostuju u Sloveniji i Švedskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

ANĆELOTIJEV PUT Igračku karijeru počeo u trećoj ligi, a trenersku u drugoj, pa stigao do evropskih visina

TRKA NIJE ZAVRŠENA Ako želi da ostane u evropskom vrhu, napadač Zvezde mora da prekine post!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.