Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NOVA MISIJA Miljenik “delija” stigao u Zenit (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Le Talek se seli u Rusiju (Foto: Starsport)

Ostavio je dubok trag u Ljutice Bogdana. Bio je miljenik “delija”, a sa Crvenom zvezdom postao je i šampion Srbije.


DERBI: Crvena zvezda od 19:00 dočekuje Partizan u polufinalu Kupa. Kvota na igru GG je 1.78. 


Nekadašnji fudbaler crveno-belih, Damijan Le Talek, završio je karijeru u Vijetnamu, ali je odlučio da ostane u fudbalu. Francuz je postao savetnik predsednika Upravnog odbora Zenita.

Njegova uloga u ruskom klubu biće razvoj partnerstava sa klubovima i fudbalskim organizacijama u Evropi, Africi i na Bliskom istoku. Ovo nije toliko veliko iznenađenja ako se uzme u obzir to da je Le Taletu supruga Ruskinja.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.