Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Karlos Tevez završio u bolnici!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Karlos Tevez (desno), dok je bio u Boki juniors (Foto: AP Photo/Gustavo Garello)

Nije baš dobro, ali nije ni zabrinajvajuće. Uskoro se očekuju dobre vesti.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Kristal palas – Njukasl (21:00) je 1.48.


Nekada slavni napadač Karlos Tevez (40), sada trener Independijentea, završio je u bolnici. Nije se osećao dobro, mučio ga je bol u grudima i morao je da zatraži pomoć.

Naš trener Karlos Tevez otišao je u bolnicu La Trinidad u San Isidru s bolovima u grudima. Tamo su obavili testove i rezultati su bili zadovoljavajući. Karlos će danas da bude podvrgnut novim testovima koji su deo rutinskog pregleda, zadržaće se u bolnici dok ne završi sa svim testiranjima – saopštio je Independijente.

Podsetimo, Tevez je u tri navrata bio član Boke juniors, a igrao je još za Vest Hem , Mančester junajted, Mančester siti i Juventus. Dres Argentine je nosio 76 puta i postigao je 13 golova.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.