Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NOVA PRIČA Defanzivac napustio Belgiju i otišao u Ameriku (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Privatna arhiva

Kolonija Srba u MLS-u postaje sve brojnija, neki su se ustalili i postali okosnice svojih klubova. Ostin je odlučio da u finišu prelaznog roka u svoje redove dovede srpskog defanzivca iz Kortrajka.


Na meču Jedinstvo Ub – Sloboda U, naša kladionica nudi kvotu 1.98 za igru ug 2-3.


Aleksandar Radovanović će do 30. juna biti na pozajmici, a onda je moguć otkup ugovora, ukoliko dve strane skockaju sporazum oko visine obeštećenja. Štoper je rođen u Šapcu, gde je i počeo svoju karijeru, koja ga je kasnije vodila do OFK Beograda, Spartaka i Vojvodine, pre nego što se otisnuo u inostranstvo i potpisao za Lans.

Odlične igre u ovom klubu su ga prosledile dalje, dogurao je i do Belgije, ekipe Kortrajka, dok je nova stanica MLS liga. Prošlog prelaznog roka bio je i na meti Partizana, ali je ostao u Belgiji.

Uzbuđen sam što sam potpisao i daću sve od sebe da pomognem ekipi da ostvari dobre rezultate. Klub ima neverovatnu navijačku bazu i ne mogu da dočekam da zaigram na “Q2” stadionu – istakao je Radovanović.

Debi u novom dresu se očekuje već za vikend, kada Ostin dočekuje Kolorado.

PROČITAJTE JOŠ:

BAŠ SU RASPOLOŽENI “Orlovi” uz osmehe dočekuju Litvaniju (FOTO)

OVO JOŠ NIJE VIĐENO Dao gol sa 100 metara! Tačnije, sa 101 metra… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.