Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NOVA SEZONA BEZ TROFEJA Zvezda je pokazala da je bolja od Partizana, “grobari” mogu samo da se sete hita Šekija Turkovića kojim su nekad zafrkavali večitog rivala

Emir Selmani

Objavljeno

,

Fudbaleri Partizana (Foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana na korak su do nove sezone bez trofeja. Od Kupa nema ništa posle poraza u polufinalu od Crvene zvezde (2:0), prvenstvo je praktično rešeno jer večiti rival beži nedostižnih deset bodova na šest utakmica do kraja.


NBA liga: Oklahoma i Nju Orleans igraju od 03.30, a kladionica MaxBet nudi kvotu 3.60 na trijumf gostiju.


Prioritet će da bude da se zadrži drugo mesto koje vreba TSC, kako bi se sezona u Evropi počela teškim kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ako je i bilo dileme posle sudijskih grešaka Pavla Ilića na prethodna dva prvenstvena derbija, ona je rešena u sredu popodne na “Marakani”. Crvena zvezda je kvalitetniji tim od Partizana. Ima i kvalitetnijeg trenera.

Pet godina bez “srebrnine” je previše za klub renomea Partizana. Poslednji trofej osvojen je 2019. godine kad je u finalu Kupa u Ljutice Bogdana poražena Crvena zvezda sa 1:0. Titula se čeka od 2017. godine. Šta onda ostaje navijačima Partizana? Da čekaju bolje vreme i da se sete hita Šekija Turkovića “Dve hiljade noći” koji kaže: “A ja, a ja imam tugu pet godina dugu…”.

“Grobari” na duelu Kupa na stadionu “Rajko Mitić” (Foto: Starsport)

Ironija je da su nekad tom pesmom zafrkavali pristalice večitog rivala. Promenila su se vremena u srpskom fudbalu.

9 Komentara

9 Comments

  1. duljaj uck

    24.04.2024. at 23:09

    selmani siptare kupicu ti brus da nosis

  2. Kotez

    24.04.2024. at 23:21

    A ja ,a ja imam tugu 5 godina dugu ,al me odmah prodje kad vidim vas na jugu . . . Tako je glasio odgovor severa nekada . . .

  3. Duljaj šćipetarrr ćasti masan burek ujutro sabajle

    24.04.2024. at 23:24

    Nema titula,al ima na burek i masne gužvare sutra kod Duljaj u pekari!😆👍A ima i boza,ljimunada ,špricer,bakljave,tuljumbe,ovo ,ono…😆😆😆😆😆😆

  4. Auuu,al ih je uradio Gospodin Miloje,al onako do *aja!

    24.04.2024. at 23:31

    Kako nema,a što će na svadbi kod hobotnice neko d’uvati bindermayer,aaa??! Pa i to je neki trofej jbg! Za ostalo će Oscar da se pobrine! Nema zime!

  5. Krcunov sljam

    25.04.2024. at 16:52

    Čemu glupe analize..Zna se ko perfidno unistava Partizan…ovo je samo rezultat toga.

    • Mile

      25.04.2024. at 19:22

      Mnogo si ograničen.

      • Istina

        26.04.2024. at 07:55

        Kao saksija…nije tek tako Tuđmanov šljam.

    • Mile

      25.04.2024. at 20:16

      Pa da, mozda su to sile svemira, mozda AV, mozda sudije, mozda geolozi, mozda VAR 🤣🤡😂🤣🤡😂🤣🤡😂

  6. Daki

    27.04.2024. at 17:29

    Karma je kurva

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.