Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Hvang o petardama koje su bacali navijači Partizana: Znao sam da će to da rade (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

In Bom Hvang (Foto: Printscreen)

Kojerac In Bom Hvang je asistirao kod prvog gola Zvezde i tako svom timu trasirao put u finale Kupa. Crveno-beli su na Marakani savladali Partizan sa 2:0. 


HOLANDIJA: U četvrtak od 18:45 igraju Herenven – PSV, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.35.


Svi smo srećni, ne samo što smo se plasirali u finale, već i što smo opet savladali našeg najvećeg rivala. Ostalo nam je još nekoliko utakmica do kraja sezone i moramo sve da ih dobijemo – rekaao je Hvang posle meča.

Njega su rokom prvog poluvremena ometali Partizanovi navijači koji su bacali petarde kada je izvodio kornere. 

Malo je neobično, ali imam iskustva jer sam igrao na njihovom stadionu. Znao sam da će to da rade, ali je teško zadržati loptu dok padaju petarde. Ipak, znao sam da su moji navijači uz mene i to mi je dalo snagu da pružim maksimum.

Na kraju je ocenio svoju igru.

Imaao sam dobra, ali i loša dodavanja. ali to je fudnal. Moram da budem skoncentrisan na svaki aspekt moje igre. Znam da imam saigrače koji mogu glavom da postignu golove, a to su Aleksandar Katai, Šerif Ndiaje, Uroš Spajić i Aleksandar Dragović. Tako da moram da budem još fokusiraniji kada budem na sledećim utakmicama izvodio slobodne udarce i kornere – zaključio je Hvang.

3 Komentara

3 Comments

  1. indija, pakistan

    24.04.2024. at 22:59

    stoka ruglo grada…. sve bi na silu i kuknjavu

  2. Ivan

    24.04.2024. at 23:07

    Gospodin i BRUTALAN IGRAC, NIVO ENGLESKE PREMIER LIGE

  3. Storry

    25.04.2024. at 07:59

    Hvang je sjajan lik! Divan dečko i veliki fan delija i Zvezde. On ,Glazer,Olajinka,Kanga i sve više i Kraso i Bukari,daluju,kao da su ovde rođeni…Bravo MOMCI! Svaka čast i veliko hvala!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.