Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

PROMENIO PLOČU Napadao Novaka zbog vakcine, zatim ga optužio za prevaru, a sada tvrdi da je Đoković GOAT

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Svi na turu imaju komplekse i strah od Đokovića. Kada je Novak u problemima, koje mu prave van terena, onda ga napadaju, a kada je spreman i na terenu onda drugačije pričaju o njemu.


EVROLIGA: Kvota na pobedu Virtusa protiv Bajerna u našoj kladionici je 1.52. Utakmica je na programu od 20:30. 


Verovatno je i strah pred okršaj sa najvećim svih vremena uticao na Aleksa de Minora, pa je promenio ploču o stavu ka broju jedan. Asutralijanac i Srbin će danas od 10:00 da se sastanu na Junajted kupa u Pertu, a De Minor je imao pozitivne reči o Đokoviću.

– Novakov nivo nije tajna, on je neverovatan i, ako ćemo iskreno, verovatno, GOAT. Snažno je počeo sezonu, biće mi veoma teško, ali očekuje me izazov kojem se radujem. Nadam se da ću da uspem da pokažem šta mogu – rekao je De Minor.

Australijanac je bio jedan od najvećihi kritičara Novaka Đokovića posle deportacije iz Australije 2022. godine, a kasnije je tvrdio i da je Nole lažirao povredu zadnje lože tokom jednog njihovog duela. Sastali su se njih dvojica prošlog januara na AO, a ishod je dobro poznat – 3:0 u korist Đokovića.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.