Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ĐOKOVIĆ: Kecmanović mi je mnogo olakšao, spremni smo za Italiju

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Novak Đoković i Viktor Troicki (foto: Beta/AP)

Srbija se plasirala u polufinale Dejvis kupa. Posle Miomira Kecmanovića, pobedu je upisao i Novak Đoković, te su “orlovi” na taj način zakazali duel sa selekcijom Italije.


KOSTARIKA: Gresija – Saprisa (22.00), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.35


Najbolji teniser sveta je bio veoma zadovoljan posle meča, istakavši da mu je posebno drago što je ceo posao završen već u singl mečevima.

Sjajan meč, igranje za zemlju je uvek najveće zadovoljstvo i motivacija. Osećam u nogama umor i posledice duge sezone, dobro sam počeo meč i servirao dobro kada je bilo potrebno. On je podizao nivo igre u drugom setu, teško je da se igra protiv levorokug tenisera. Zahvalio bih se Miši (Kecmanoviću) što je pobedio, mnogo me je rastertio time – rekao je Novak, pa izneo svoja očekivanja pred susret sa Italijom:

Siner i ja smo igrali nekoliko sjajnih mečeva, on je jedan od najboljih na svetu. Italija je veoma snažna, daćemo sve od sebe na terenu. Imaćemo dan odmora što nam puno znači, videćemo ko će da igra. Imamo dosta opcija i za dubl. Mića je pokazao mentalitet i čvrstinu, kada je trebalo odigrao je najbolje. Drago mi je da su svi momci motivisani i idemo na pobedu.

Duel između Srbije i Italije zakazan je za subotu, dok se u drugom polufinalu sastaju Australija i Finska.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.