Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

NOVAK HITNO ODJURIO U BOLNICU Otac mu doživeo bizarnu nesreću!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Novak Đoković sa ocem Srđanom (Foto: Starsport)

Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković vreme provodi u Beogradu. Međutim, umesto da uživa i puni baterije za nove izazove, morao je hitno u bolnicu.


NBA liga: Finiks u 3.30 dočekuje Minesotu, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćeg tima je 2.15.


Njegov otac Srđan primljen je u bolnicu, prenosi Kurir. Đoković senior doživeo je bizarn nesreću. Pao je sa stolice dok je hranio ptice. Stradala mu je nadlaktična kost i primljen je na odeljenje ortopedije u Urgentnom centru.

Novak je odmah odjurio u bolnicu kad je saznao za stanje oca. Društvo mu pravi brat Marko. Srpski teniser poslednji meč odigrao je 13. aprila kad je u polufinalu mastersa u Monte Karlu poražen od Kaspera Ruda sa 6:4, 1:6, 6:4.

1 komentar

1 komentar

  1. NR

    28.04.2024. at 20:17

    Dildo?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.