Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ATP MADRID Hrabri Međedović u drugom kolu posle preokreta

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Hamad Međedović (Foto: Starsport)

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo turnira u Madridu. On je na startu pobedio Aleksandra Kovačevića iz SAD sa 4:6, 7:5, 6:4.


ATP MADRID: U petak od 11 igraju Museti – Sejbot Wild, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Musetija 1.63.


Bio je to pravi teniski rat na šljaci, a meč je trajao dva sata i 22 minuta. Kovačević je u devetom gemu prvog seta iskoristio četvrtu brejk loptu, a onda u narednom treću set loptu.

Nije izgubljeni set poremetio našeg tenisera, koji je pokazao zube u nastavku. Trud se isplatio u 12. gemu kada je iskoristio petu set loptu na servis protivnika i izjednačio na 1:1.

Međedović je u petom gemu odlučujućeg seta spasao dve brejk lopte, a tačku na meč je stavio u 10. Poveo je sa 0:40 na servis protivnika i iskoristio treću meč loptu.

Naredni rival biće mu Jirži Lehečka iz Češke, 31. teniser sveta, koji je bio slobodan u prvom kolu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.