Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

NOVAK SE OGLASIO IZ MELBURNA: To je ista tetiva, samo sam osetio da vuče! (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Novak Đoković se javio iz Melburna (Foto: Beta/AP)

Šok vest dočekala je Srbiju iz Melburna. Novak Đoković se povredio tokom trening meča sa Danilom Medvedevim. On je trening trebalo da odradi 75 minuta, a prekinut je posle 36 minuta.


KATAR Od 16.30 Katar SC dočekuje Al Garafu. Kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 2.38.


Novak Đoković se požalio na bol u levom kolenu, a fizo mu je uradio ekstenziju zgloba kolena. Sada sa sa najudaljenijeg kontinenta oglasio srpski as.

To je tetiva s kojim sam imao problem i u Adelejdu prošle sedmice. Samo sam osetio da vuče i nisam hteo da rizikujem ništa gore. Odigrao sam set i izvinio se Medvedevu. Imao je razumevanja. Samo želim da izbegnem bilo kakve veće strahove pre Australijan opena – rekao je Đoković za “Melburn Njuz.”

Deluje da je povreda Novaka Đokovića lakše prirode i da je pod kontrolom. Verovatno mu sledi mirovanje i terapije nekoliko dana. Videćemo kako će koleno da mu reaguje kada krenu pravi napori sledeće nedelje na Australijan openu.

PREPORUČUJEMO:

LOŠE VESTI IZ MELBURNA Đoković se povredio tokom trening meča sa Medvedevom (FOTO)

Obradovićev Monako srušio Olimpijakos pred dolazak u Beograd, Guduriću drama u Atini

1 komentar

1 komentar

  1. Iz šljivika

    11.01.2023. at 10:11

    Pa jel moguće…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.