Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Olga Danilović u finalu kvalifikacija za Australijan open

Darko Noveski

Objavljeno

,

Olga Danilović na korak do glavnog žreba (Foto: Starsport)

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se danas u poslednje treće kolo kvalifikacija za Australijan open, pošto je u Melburnu pobedila grčku igračicu Despinu Papamičali sa 6:3, 6:1. Danilović, 153. teniserka sveta je do pobede nad 158. a WTA listi došla za sat i sedam minuta.


FRANCUSKA Lans gazi redom. Sada sledi gostovanje Strazburu koji se muči. Vuče na “dvojku”, a kladionica MaxBet daje kvotu 2.05.


U prvih pet gemova nije bilo brejkova, a Papamičali je vodila sa 3:2. Od tog momenta srpska igračica pravi seriju od četiri vezana gema i osvaja prvi set, da bi seriju produžila i u drugom delu igre u kojem je vodila sa 5:0.

Danilović će u finalu kvalifikacija za prvi grend slem sezone igrati protiv pobednice meča između Kanađanke Kerolin Žao i Francuskinje Klare Burel.

Meč bi trebalo da je na programu u četvrtak oko 5.00 časova po našem vremenu.

PREPORUČUJEMO:

NOVAK SE OGLASIO IZ MELBURNA: To je ista tetiva, samo sam osetio da vuče! (VIDEO)

LOŠE VESTI IZ MELBURNA Đoković se povredio tokom trening meča sa Medvedevom (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.