Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NOVI IZAZOV Nekadašnji fudbaler Partizana postao trener kluba iz trećeg ranga

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Drinčić na predstavljanju u Novim Banovcima (Foto: FK Omladinac / Printskrin)

Nikola Drinčić (38) se potpuno posvetio trenerskom poslu, a od četvrtka je novi šef stručnog štaba Omladinca iz Novih Banovaca.



Nekadašnji fudbaler Partizana, Čukaričkog, Vojvodine, niškog Radničkog, kao i nekoliko ruskih klubova, u nastavku sezone predvodiće klub iz Srpske lige Vojvodina, što mu je prvi izazov u ulozi šefa struke od kako je završio igračku karijeru.

Zanimljivo da je Drinčić već treći trener Omladinca u aktuelnoj sezoni, s obzirom da je nasledio Marka Andrejića, a u prvih nekoliko kola ekipu je predvodio Andrija Poljak. Omladinac je trenutno na 10. mestu tabele, a u narednom kolu ugostiće Tekstilac iz Odžaka, kada će Drinčić i debitovati u ulozi prvog trenera.

On je u julu prošle godine završio igračku karijeru i odmah je uplovio u trenerske vode. Bio je deo stručnog štaba IMT-a gde se zadržao sve do nedavno. Kao fudbaler, u Srbiji je najviše nastupa upisao u dresu Vojvodine sa kojom je osvojio Kup, dok je nešto ranije sa Partizanom bio prvak države. Karijeru je izgradio u Rusiji gde je branio boje Amkara, Krasnodara i kratko Sparataka iz Moskve.

PROČITAJTE JOŠ:

KELN POMOGAO, A MOŽE I JOŠ VIŠE Partizan na bod do evropskog proleća, a evo šta crno-belima treba za prvo mesto

Ivanović: Remi u Bačkoj Topoli dobiće potvrdu samo ako savladamo Novi Pazar

 

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.