Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Novi Pazar kažnjen zbog incidenata na meču sa Kragujevčanima

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Stadion u Novom Pazaru (Foto: Facebook.com/FK Novi Pazar)

Novi Pazar se bri za opstanak u elitnom rangu, a u tom poduhvatu će klub sa Jošanice u sledećih nešto manje od mesec dana da bude lišen pomoći navijača. Posle incidenata tokom meča sa Radničkim iz Kragujevca, Disciplinska komisija FSS kaznila je Novi Pazar s dve utakmice pred praznim tribinama.


Nemačka 2: Na meču Hanza R. – Kil, naša kladionica nudi kvotu 1.93 za igru ug 3-5.


Tokom te utakmice su gledaoci za zapdne tribine ubacivali tvrde predmete na teren, nekoliko puta gažajući klupu gostujućeg tima. Meč je produžen za 11 minuta, a pobedu je odneo Radnički – 1:0.

Novi Pazar će da igra bez prisustva publike predstojećeg vikenda protiv lučanske Mladosti. Drugi meč u kojem će domaćin da bude lišen podrške sa tribina na programu je početkom aprila, kada dočekuje Napredak.

PROČITAJTE JOŠ:

UŽAS Fudbaleri pretukli sudiju tokom utakmice (VIDEO)

ZVEZDA JE ZNALA BOLJE Rendžers naplatio greške i loše podeljene uloge

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.