Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

NOVI RAT ZVEZDE I PARTIZANA ZA POJAČANJE Mirotić je već odabrao, sada je na potezu Barsin Amerikanac

Emir Selmani

Objavljeno

,

Košarkaši Barselone (Foto: Starsport)

Crvena zvezda bila je aktivnija od Partizana na košarkaškoj pijaci. Crveno-beli su doveli devet novih igrača, Partizan za sada dva pojačanja, mada je poznato da će treće da bude bomba u vidu Nikole Mirotića.


FUDBAL, ŠVEDSKA: Đurgarden i Malme sastaju se u 19.00, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 1.63.


Crnogorski majstor sa španskim pasošem odabrao je beogradske crno-bele, a poznato je da je njegov potpis želela i Crvena zvezda. Sada je još jedan košarkaš Barselone pred izborom koji je već napravio Nikola Mirotić. Reč je o Koriju Higinsu za kog su zagrizli i Zvezda i Partizan.

Iskusni Amerikanac i dvostruki osvajač Evrolige navodno ima ponude oba večita rivala. Kako je preneo Žurnal, Higins je u pregovorima sa timom sa Malog Kalemegdana.

Kori Higins na utakmici protiv Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Sa druge strane, španski novinar Mark Mundet navodi da je Partizan u prednosti kada je dovođenje Amerikanca u pitanju i dodaje da je želja crno-belih i iskusni plejmejker Nik Kalates, koji se i pre godinu dana dovodio u vezu sa klubom iz Humske.

Hoće li Higins za Nikolom Mirotićem u Partizan, ili će kao njegov bivši saigrač iz Barse Adam Hanga u Crvenu zvezdu, ostaje da se vidi.

4 Komentara

4 Comments

  1. Samo pitam

    17.07.2023. at 16:19

    Koliko je Partizan zadržao igrača?

  2. Selmir, a kad će ne znamo ka Đekna

    17.07.2023. at 16:38

    PITAM ZA DRUGA POŠTARA, A ŠTA JE TAČNO IZABAO MIROTA, MSM EL POTPISO🤭🤭🤭😄😄😄😄😄😄👍

  3. Jojo

    17.07.2023. at 19:32

    Partizan nije potpisao mirotica I pitanje je da li u opste hoce obzirom da je ostoja “lepo” izminirao zoca u vezi sa madarom koji se dogovorio sa njima o pruzanju vise minutaze u novoj sezoni e kad je trebalo da se uplati ostoja se pravio lud deset dana, madar je to I napomenuo da nije bilo ljubavi obostrane I tog dana kad su zatrazili I predali raskid ugovora ljiga od ostoje uplatio ali je bilo kasno tako da nije g.raznatovic zabio noz u ledja zocu nego ostoja.

  4. Vlada

    17.07.2023. at 21:13

    Kako si ti pametno dete

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.