Budimo u kontaktu

EVROKUP

OBRADOVIĆ: Igramo brže, na tome insistiram

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Starsport)

Utakmica sa Trentom se za Partizan pretvorila u nešto jači trening. Manje o meču, a više o onom što se radi i što će tek da se radi govorio je Željko Obradović, najtrofejniji evropski trener.


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Juta – Klivlend biti ubačeno više od 222 poena.


– Igrali smo bez važnih igrača, nadam se da će svi biti zdravi. Igrali smo ozbiljno od samog početka, kao i na poslednjim utakmicama – rekao je Obradović.

Govorio je trofejni stručnjak i o problemima koji prate njegov tim.

– Imali smo sreću da smo sačuvali kontinutet treninga, igrači ozbiljno rade. Sve se to odrazilo na izgled ekipe večeras. Nadamo se da će od sutra biti Aleksa Avramović na treningu. Dangubić je bio opet pozitivan, ali bez simptoma. Šta je tu je. Nastavljamo da radimo.

Poznat kao perfekcionista, Obradović je video detalje koji treba da budu bolji.

– Svi se osećaju važni i svi bi trebalo da uživaju. Ima stvari na svakoj utakmici koje mogu da se poboljšaju. To sve spada u onaj deo posla koji nas čeka od sutra. Ali igrači već znaju. Ono što je očigledno, pokušvamo da igramo brže. Na tome insistiramo na treninzima i pokušaćemo da radimo na taj način.

Bila je ovo i poslednja utakmica Partizana u Areni uoči selidbe u dvoranu “Aleksandar Nikolić”. U najvećoj beogradskoj dvorani priprema se Svetski šampionat u atletici.

– Sa ovom utakmicom se selimo u Pionir, do početka aprila. Ali, šta je tu je. Pokušaćemo da uz program koji ima Zvezda da se svima omoguće termini. I timovima koji im dolaze. Nećemo da kukamo, nego ćemo da nastavimo da radimo. Pionir je teren gde smo već igrali. Ovde u Areni ne može ni mala sala da se koristi. Selimo se kompletno u Pionir – rekao je Željko Obradović.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.