Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OBRADOVIĆ NA ENGLESKOM O LJUBLJENJU GRBA: U prošlosti je bilo nekih… (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Obradović o ljubljenju grba Zvezde (Foto: Printscreen)

Crvena zvezda je u 19. kolu Evrolige demolirala Monako 92:68. Tako je nastavila žestoku borbu za vrh evroligaške tabele.


NBA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Bruklina protiv Bostona u derbiju Istočne konferencije je 2.25. Utakmica počinje u 01.30.


Početak meča je obeležila emotivna scena kada je trener “kneževa” Saša Obradović dobio ovacije cele dvorane “Aleksandar Nikolić”. “Delije” su ukazale poštovanje svojoj legendi. Skandirale su mu prezime i ime, a on je kleknuo pred grbom kluba i poljubio ga.

To je zaintrigiralo novinare Evrolige, pa im je srpski stručnjak objasnio situaciju. Vratio se na sezonu u kojoj je bio trener svog voljenog kluba, ali rezultati tada nisu bili sjajni, pa je smenjen:

Sjajno! Mislim, bilo je nekih nesporazuma u prošlosti, ali sada je nadam se drugačije – rekao je Saša Obradović.

Saša Obradović je pre samo sedam dana sjajno dočekan i od navijača večitog rivala – Partizana. Lepo je srpskom trneru u Beogradu, ne i njegovoj ekipi.

PREPORUČUJEMO:

NAJBOLJI JE OSEĆAJ… “Delije” uputile snažnu poruku Peri Antiću koji je napadnut u Makedoniji (FOTO+VIDEO)

2 Komentara

2 Comments

  1. Big Lebowski

    12.01.2023. at 21:26

    Bravo Sale 👍

  2. Stef

    12.01.2023. at 21:32

    Tako to rade Legende.Veliki naklon Saletu Obradovicu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.