Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

OBRADOVIĆ PRAVI “DRIM TIM” Stiglo pojačanje za napad na fajnal for!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Džon Braun i Mario Hezonja (Foto: Starsport)

“Kneževi” u narednu sezonu ulaze sa najvećim ambicijama. Posle Okoba i Lojda u Monako je stiglo još jedno vrhunsko pojačanje.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota naše kladionice na pobedu Napretka protiv Voždovca je 2.50. Meč u Kruševcu počinje u 20:00.


Bivši igrač UNIKS-a, Džon Braun III, potpisao je dvogodišnji ugovor sa ekipom Monaka. Amerikanac je pružao odlične partije u dresu ruskog kluba, ali rat u Ukrajini sprečio je njegovu ekipu da pokaže pun potencijal.

Obradović je u Braunu dobio igrača koji može da igra odlično na obe strane terena, što je “kneževima” bilo preko potrebno.

– Uspeo sam da shvatim lepotu ovog mesta sa suncem. Bilo je to više ono što sam očekivao, posebno nakon što sam bio u Rusiji. Videti plažu, sunce, mislim da je to dobar povratak u stvarnost. Sa košarkaške tačke gledišta, pridružio sam se Monaku jer je projekat ambiciozan, a klub ulaže neophodna sredstva kako bi postigao svoje ciljeve – rekao je Braun po dolasku u Monako.

Braun je u Evroligi prosečno beležio 10.3 poena, 4.8 skokova, 1.2 asistencije i 2.8 ukradenih lopti.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVAMO Rokada! Mitrović u Zvezdu, a iz Zvezde u Radnički ide…

PARTIZAN NADOMAK POJAČANJA Stolica razgovarao sa krilom Olimpijakosa

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.