Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OČEKIVANA REAKCIJA Stanković uveo “sankcije”… Stranac precrtan!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Zna se čija je poslednja. I pored dogovora klubova, posao nije sklopljen, pa će posledice da snosi igrač. Očekivana reakcija…


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota naše kladionice na igru GG u meču Spartak – Radnik (13:00) je 1.85. 


Na svoju ruku je Aklsel Bakajoko odbio da drugi deo sezone bude na pozajmici u Novom Pazaru i slede “sankcije”. Kako saznaje MaxBet sport krilni napadač snosice posledice zbog odluke da ne ode u Novi Pazar. Šef struke Dejan Stanković ponovo ga je eliminisao, kao u novembru, iz takmičarske ekipe. Očekivano se Bakajoko nije našao u protokolu za prvi prolećni meč sa Čukaričkim.

Aksel Bakajoko (Foto: Starsport)

Francuz je tokom priprema u Antaliji imao drugu šansu da poboljša status, ali je njegov učinak na test-mečevima bio baš tanak i klub je želeo da ga razigra slanjem na pozajmicu. On to, međutim, nije hteo.

Sada je Bakajoko precrtan, a nije ni na listi licenciranih igrača za osminu finala Lige Evrope. Ostace do kraja sezone, kada će crveno-beli sve učiniti da prekinu saradnju sa promašenim strancem, koji je prošlog januara bez obeštećenja stigao iz Intera.

Navijači Redinga teraju Paunovića iz kluba! Upali na teren, krenuli ka klupi, Srbin na vreme ušao u svlačionicu (VIDEO)

KAKAV MEČ… Remsi savladali Bengalse i drugi put u istoriji postali šampioni

7 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.