Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

ODGOVOR NA JEZIVE PRETNJE VLAHOVIĆU Od Pariza do Prištine mi ćemo vas tražiti!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Beta/AP Photo/Gregorio Borgia)

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Vlahović prošle nedelje našao se na udaru grupe navijača PSŽ koja mu je jezivim pretnjama poručila da ne dolazi iz Juventusa u prestonicu Francuske. Srpski golgeter našao se tada na udaru zbog stava oko Kosova i Metohije.


ŠVEDSKA: Đurgarden i Elfsborg igraju u 15.00, a kvota naše kladionice na tip GG je 1.65.


Vlahoviću, ako dođeš u Pariz, odeći ćemo ti tri prsta – glasila je užasna poruka koju su pojedine pristalice “svetaca” ispred “Parka prinčeva” poslale Dušanu, uz podsećanje da je pokazao tri prsta noseći majicu na kojoj je Kosovo i Metohija u sastavu Srbije.

Međutim, sada je na Fejsbuk stranici “Srbi u Parizu” stigao odgovor na pretnje golgeteru “orlova”, i to na francuskom i srpskom jeziku, takođe ispred stadiona PSŽ. Da onima koji su pretili Vlahoviću to više ne padne na pamet.

– Od Pariza do Prištine, mi ćemo vas tražiti. Na kolena pred Srbe – poruka je Srba iz Pariza.

Podsetimo, dosta naših ljudi čini jednu od najjačih navijačkih grupa koja podržava francuski tim. Međutim, dobar deo pristalica “svetaca” stiže iz arapskog sveta, a očigledno je da će podele među njima i dalje da izlaze na videlo. Nadamo se da više nikad to neće da bude na štetu srpskih sportista.

1 komentar

1 komentar

  1. Aleksandar

    22.07.2023. at 09:37

    Tako I treba da se odgovori zlikovackoj fasistickoj olosi koja bi da sece pests!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.