Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ODLUKA ZAJEDNICE SUPERLIGAŠA Minut ćutanja pre utakmica 21. kola

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Prvi meč 21. kola igra se u Surdulici (Foto: Starsport)

U Zajednici Superlige odlucili su da svi mecčvi 21. kola elitnog ranga takmičenja počnu minutom ćutanja. Na ovaj način biće odata počast žrtvama razornog zemljotresa, koji je pogodio Tursku i Siriju.


SUPERLIGA: Od 16 igraju Radnik Surdulica – Mladost Lučani, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.05.


Službena lica i klubovi su dobili dopis da ispoštuju protokol, a ovo kolo se otvara u petak od 16 časova, kada Radnik u Surdulici dočekuje Mladost iz Lucana.

Disciplinska komisija FS Srbije je prema protokolu zatražila izjašnjavanje od rukovodstva Napretka, zbog rasističkog ispada dela navijača kluba na utakmici protiv Partizana. Kruševljnima preti novčana kazna, ali i igranje pred praznim tribinama.

Čukarički će morati prvi da plati kaznu u nastavku sezone. “Brđani” su na utakmici sa Spartakom u Subotici dobili više od pet žutih kartona, zbog čega su sankcionisani sa 60.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

TSC slavi 110. rođendan i predstavio novi dizajn dresa (VIDEO)

PROMENA DELEGATA Legendarni predsednik Zvezde u Skupštini FS Srbije!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.