Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Stariji brat došao u IMT… “Traktoristi” se pojačali napadačem iz Superlige!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Luka Luković (desno) i sportski direktorIMT-a Predrag Govedarica. (Foto: Privatna arhva)

Hoće u Superligu i ne odustaju od toga. Prošle sezone najviši rang im je iskliznuo iz ruku kroz baraž, a sada je, čini se, društvo najboljih nikad bliže. IMT ima velike ambicije i ne krije šta mu je cilj. Uostalom, Novobeograđani imaju pravo na optimizam, s obzirom na činjenicu da nastavak prvenstvene trke dočekuju kao lideri Prve lige, sa šest bodova prednosti ispred Grafičara i Železničara iz Pančeva.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Milana protiv Torina je 1.83. Meč počinje u 20:45.


Superliga je još bliža sa dolaskom superligaškog pojačanja. Novi član “traktorista” postao je Luka Luković (26), doskorašnji napadač Javora! U aktuelnoj sezoni odigrao je ukupno 19 mečeva za Ivanjičane i dva puta se upisao u strelce.

Inače, Luka je rođeni brat Miloša Lukovića (17), aktuelnog napadača IMT-a, koji pruža odlične partije. s obzirom na to da je u jesenjem delu sezone postigao sedam golova. Zato se već našao na meti inostranih klubova.

Biće zanimljivo ukoliko trener kluba iz Novog Beograda Zoran Vasiljević u istom trenutku na terenu bude imao braću Luković. Ne događa se baš često da braća igraju u istim kvalitetom timu i da su napadači…

PROČITAJTE JOŠ:

Ostoja Mijailović poslao poruku “grobarima” posle pobede u Minhenu

MOŽE I DO ČETVRTOG MESTA Partizan dominira u Evroligi! Berić: Apetiti rastu… Lesor kao da ima dva i po metra

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.