Budimo u kontaktu

ITALIJA

ODUŽILO SE BOLOVANJE Juventus bez Vlahovića putuje i na derbi

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Beta/AP)

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović i dalje se bori sa povredom prepona zbog koje će verovatno da propusti i derbi meč protiv Napolija 13. januara u Seriji A, preneli su italijanski mediji.


PREMIJER LIGA: U subotu od 16 igraju Mančester siti – Everton, a u kladionici MaxBet je kvota na igru 4+ golovi 1.90.


U klubu su se nadali da bi mogao da bude na raspolaganju za utakmicu protiv Napolija, treću u novoj godini, ali po navodima Gazete delo Sport, Vlahović će propustiti i taj meč. On nije trenirao sa timom otkako se vratio iz Katara gde je na dve utakmice odigrao samo 79 minuta i postigao jedan gol.

Serija A se nastavlja 4. januara kada Juventus gostuje Kremonezeu. Tri dana kasnije dočekuje Udineze, a onda 13. januara gostuje Napoliju.

Srpski reprezentativac se već nekoliko meseci muči sa ovom povredom. Poslednji meč za Juventus odigrao je 25. oktobra protiv Benfike, a poslednji put je odigrao svih 90 minuta 15. oktobra kada je postigao gol u pobedi protiv Torina.

PROČITAJTE JOŠ:

NEĆE IZ ĐENOVE Srbin ostaje u Sampdoriji i pomaže joj u borbi za opstanak

Al Nasr čeka Ronalda, ali želi i legendu Barselone

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.