Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OFK Beograd doveo igrača iz PSV-a!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Konstatinos Evripiodu kad je postao član PSV-a (Foto: Privatna arhiva)

Na Karaburmi misle na budućnost. OFK Beograd je lider u Prvoj ligi Srbije i nalaze se na korak do povratka u elitni rang, pa su odlučili da angažuju pojačanje iz Holandije.


LIGA KONFERENCIJE: Kvota MaxBeta na pobedu Olimpijakosa protiv Fenerbahčea je 1.90. Meč u Atini počinje u 18:45.


Plavo-beli dres u nastavku sezone, kako saznaje MaxBet Sport, nosiće Konstatinos Evripidou, koji je od leta 2021. godine bio član PSV Ajndhovena. Uglavnom je igrao za mladi tim, ali ima i par nastupa u najboljoj ekipi.

Plavo-beli su procenili da Kipranin ima potreban kvalitet, a već je odigrao i prijateljski meč u novom klubu, koji se za nastavak sezone priprema u Larnaki. Sledi potpisivanje ugovora u finišu prelaznog roka.

Momak rođen 2005. godine je nastupao za Doksu, a zatim je školovanje nastavio u AEK- u iz kojeg se preselio u redove holandskog giganta. Vezista nastupa i za selekciju Kipra do 19 godine i sledi mu novi korak u karijeri – na terenima u Srbiji.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.