Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OGLASILI SE NAVIJAČI OFK BEOGRADA Ne idemo u Zaječar!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Navijači OFK Beograda (Foto: Starsport)

OFK Beograd je sasvim blizu povratka u elitni rang srpskog fudbala. Međutim, klub neće moći da igra kao domaćin na ruiniranom Omladinskom stadionu na Karaburmi, pa je odlučeno da protivnike dočekuje na novoizgrađenom stadionu u Zaječaru.


Na meču Nica – Lorijen, naša kladionica nudi kvotu 2.40 za igru 1-1.


Tim povodom, oglasili su se navijači OFK Beograda.

– Od sledeće godine, OFK Beograd će igrati „domaće“ utakmice na stadionu u Zaječaru, jer je naš stadion, koji je u vlasništvu Grada Beograda, u fazi raspada preko deset godine i kako je najavljeno počeće rekonstrukcija stadiona koju smo dugo čekali, što je i razlog našeg igranja u Zaječaru. Opcije igranja u Beogradu nije bilo, jer neki klubovi kreću sa renoviranjem svojih stadiona, a isto tako neki klubovi koji jednostavno nisu mogli, ili želeli da izađu u susret.

Podsećamo da je prava rekonstrukcija krenula pre deset godina u organizaciji kluba, ali je grad Beograd usred renoviranja zaustavio sve i nije dao klubu da se nastavi rekonstrukcija.

Grad Beograd je glavni krivac za zapostavljanje Omladinskog stadiona, jer su u interesu oduvek bili samo Partizan i Zvezda.

Dok se ne vratimo na naš stadion, nećemo organizovano pratiti „domaće“ utakmice, već ćemo ići samo na gostovanja. A mi ćemo se nikad složnije boriti da se to ostvari, kao što smo se i izborili prethodnih godina da sačuvamo klub od gašenja.

U nadi da će država, kao i Grad Beograd, započeti obećanu rekonstrukciju što pre, jer bi sramota bila da razni klubovi bez trunke istorije dobijaju nove stadione, a da veliki OFK Beograd, polufinalista Kupa pobednika kupova igra na oronulom Omladinskom stadionu – naveli su navijači OFK Beograda.

 

3 Komentara

3 Comments

  1. Bato

    19.04.2024. at 17:21

    Nažalost gospodo navijači OFK-e vi se ne pitate ništa,o tome odlučuju gazde kluba,kluba koji su dobili u nasleđe od svojih očeva

  2. Objektiv

    19.04.2024. at 19:49

    U Zaječar tamo vam je i mesto !
    Taurunum boys !!!

  3. Sladjan

    20.04.2024. at 11:18

    Šta se Ku…te kada ste slabiji,da nije terze koji vam je gazda nebi ni postojali,ubacili nekoliko zvezdinih igrača prošle polusezone i to je to,bez zvezde klub ne postoji!!!nema te ni stadion,više publike u kladionicama u kraju nego na stadionu…..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.