Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OGLASILE SE “DELIJE” PRED EVROLIGAŠKI DERBI Snimak i naslov “Ostoja i njegovo čuveno poštenje” (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

"Delije" u dvorani "Aleksadnar Nikolić" (Foto: Starsport)

Dva dana nas dele od prvog u istoriji košarkaškog večitog derbija u Evroligi. Partizan u četvrtak od 20.30 u Areni dočekuje Crvenu zvezdu.


EVROLIGA U četvrtak od 20.30 igra se prvi evroligaški derbi između Partizana i Crvene zvezde. Kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 2.75.


Prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović je gostujući u jutarnjem programu TV Prva je rekao da će ulaz u najveću dvoranu na Balkanu da bude obezbeđen i za pristalice Crvene zvezde. “Delije” su to demantovale na svojoj internet stranici uz video i naslov “Ostoja i njegovo čuveno poštenje”.

Podsetimo, u emisiji “Jutro” prvi čovek Partizana je rekao da će nivo 400 u Beogradskoj areni da bude otvoren za navijače Crvene zvezde. Da se Partizan neće ponašati kao Barselona koja nije obezbedila mesto u Blaugrani za “grobare”. Navijači crveno-belih sada tvrde da ne mogu u Arenu, čeka se odgovor Partizana.

PREPORUČUJEMO:

POMRAČENJE UMA Pogledajte kako je Eto nogom u glavu nokautirao čoveka ispred stadiona u Dohi (VIDEO)

FLEŠ IZ MADRIDA Navijački “rat” oko Mbapea, želja biser vredan 150 miliona evra

2 Komentara

2 Comments

  1. Panterska je tuga pregolema

    06.12.2022. at 14:57

    Žalite se duhu koji lebdi nad Marakanom i Železnikom.

  2. Vladimir

    06.12.2022. at 16:58

    Sa gospodom gospodski, sa fukarama fukarski. Prvi ste uveli da ne mogu gostujući navijači. Nike problem tih 400 navijača, problem je što bi to bili probrani da naprave sranje kako bi nas EL kaznila. Neće moći.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.