Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

OGLASIO SE DINAMO: Brekalu smo ponudili da bude najplaćeniji igrač tima, a otišao je u Hajduk za manje novca! Motivi su bili…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Brekalo veliko pojačanje Hajduka (Foto: YouTube/Printscreen/Navijamo za Hajduka)

Zli jezici bi rekli da je Dinamo na tronu dosadio svima. Zato su tokom zime zvučnija imena stigla na Poljud. Posle povratka napadača Nikole Kalinića i krilnog napadača Ivana Perišića, “bili” su doveli i veliko pojačanje iz Fjorentine – Jospia Brekala.


ENGLESKA Derbi se igra u Birmingemu na Vila parku gde Aston Vila dočekuje Njukasl. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.88.


On je na Poljud stigao na šestomesečnu pozajmicu, ali još uvek nije poznato da li će ili ne Hajduk moći da ga otkupi na kraju sezone. Josip Brekalo je Firencu napustio kako bi pronašao minute kojima će da ubedi Zlatka Dalića da zaigra za Hrvatsku na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Ono što je svima čudno jeste da je izabrao Hajduk iz Splita, iako je prvi i konkretniji bio Dinamo Zagreb. Tim povodom su se oglasili “modri”:

Igrač je više puta razgovarao s trenerom, iznosio svoja razmišljanja i očekivanja, tražio garancije oko uloge na terenu ukoliko dođe na pozajmicu u Dinamo. Dinamo je igraču nudio uslove kojim bi on postao najplaćeniji igrač u klubu, ali ih je ovaj odbio jer ih je smatrao nedovoljnim. Prema medijskim izveštajima igrač i njegov agent su u Hajduku pristali na znatno niže finansijske uslove, te su očito postojali neki drugi motivi za njihovu konačnu odluku i dolazak u Hajduk – stoji u saopštenju kluba sa Maksimira.

U detalje nije želeo da ulazi mendažer igrača Endi Bara:

Svi o svemu znaju najveći deo priče, tako da ne bi sad da to komentarišem. Josip je hrvatski reprezentativac, Josip je Hrvat i naravno da mu godi bilo gde u Hrvatskoj gde ga ljudi emotivno i lepo doživljavaju. On je dobar dečko, iz dobre porodice i daće će sve od sebe da pomogne gde god da igra – rekao je Bara.

Zanimljivo je to da je Josip Brekalo ponikao u Dinamo iz Zagreba iz kog je 2016. godine za 10.000.000 evra otišao u Volfzburg. Nije se snašao u Bundesligi, pa je za pet puta manje novca prešao u Fjorentinu. Za “violu” je na 29 utakmica postigao samo jedan gol.

1 komentar

1 komentar

  1. Šone

    30.01.2024. at 09:44

    O čemu vi pišete, jel hrvati pišu o našem prelaznom roku. Mi stvarno nismo normalni.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.