Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Oglasio se Đoković: Razočaran sam odlukom suda, idem na odmor

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Starsport)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković razočaran je odlukom australijskog suda koji je odbio žalbu njegovih advokata na ukidanje vize. Tako naš teniser neće braniti titulu na Australijan openu koji počinje u ponedeljak.


SERIJA A: Od 15 igraju Venecija – Empoli, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.90. 


Želeo bih da dam kratku izjavu kojom bih zaokružio dešavanja u sudu danas. Uzeću malo vremena kako bih se odmorio i prikupio energiju, pre nego što budem dao neki dalji komentar svega ovoga – rekao je Đoković i dodao:

Izuzetno sam razočaran odlukom suda da odbije moju aplikaciju za sudskim viđenjem odluke ministra da otkaže moju vizu, što znači da ne mogu da ostanem u Australiji i učestvujem na Australijan openu. Poštujem odluku suda i sarađivaću sa relevantnim vlastima u smislu moje deportacije iz zemlje. Nije mi prijatno što je fokus proteklih nedelja bio na meni i nadam se da ćemo se svi sada koncentrisati na igru i turnir koji volim.

On se na kraju zahvalio svima na podršci.

Poželeo bih igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru. Konačno, hvala mojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima, mojim dragim Srbima za stalnu podršku. Svi ste bili veliki izvor snage za mene – zaključio je Đoković.

KECMANOVIĆ ZNA PRVOG RIVALA Poznato ko će da igra umesto Đokovića u Melburnu

ŠOKANTNA ODLUKA Đokovića deportuju iz Australije, odbijena žalba najboljeg tenisera sveta

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.