Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

OGLASIO SE I DAVIDOVAC: Srećan sam zbog dolaska u legendarni klub… Čast mi je da nastavljam tradiciju Srba

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Od najave do realizacije transfera nije prošlo mnogi vremena. Iako je Bajern slovio kao favorit za potpis Dejana Davidovca, dosadašnji univerzalni košarkaš Crvene zvezde postao je igrač moskovskog CSKA, što je klub tokom popodneva i ozvaničio.


Brazil: Na meču Avai – Palmeiras, naša kladionica nudi kvotu 2.70 za igru 2-2.


Tim povodom oglasio se i srpski igrač.

– Veoma sam srećan što sam potpisao za legendarni klub CSKA. Nisam igrao za inostrani klub u karijeri, ovo je moj prvi angažman izvan Srbije, i to sa timom takve reputacije. Počastvovan sam da nastavim tradiciju Srba u CSKA, posle imena kao što su Ivković, Krstić, Teodosić… Veoma smo motivisani da naredne sezone vratimo trofej VTB lige – rekao je Davidovac koji sa “armejcima” zbog sankcija ruskim klubovima neće moći da igra u Evroligi.

Njegov dolazak pozdravio je i novi trener CSKA Emil Rajković.

– Dejan je univerzalan igrač, može da bude jednako dobar na više pozicija u timu. Njegov najveći kvalitet je visoka košarkaška inteligencija, prodor i igra u odbrani. Nastupajući za ekipu Crvene zvezde u Evroligi, uvek je bio fokusiran, nikad sebičan… Želim mu da se što lakše prilagodi novoj ulozi i našem sistemu u CSKA – rekao je stručnjak iz Severne Makedonije.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVANIČNO Još jedan igrač napustio Zvezdu, poznat je njegov novi klub!

https://www.maxbetsport.rs/potvrdjeno-pisanje-maxbet-sporta-ognjen-kuzmic-je-vrlo-blizu-prelaska-u-nas-klub-369732/

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.