Budimo u kontaktu

ITALIJA

Oglasio se Napoli: Nikada nismo želeli da uvredimo Osimena

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Viktor Osimen (Foto: Beta/AP)

Fudbalski klub Napoli saopštio je da nije želeo da ismeva svog igrača Viktora Osimena u video snimku objavljenom na društvenim mrežama.


AFRIČKA LIGA ŠAMPIONA: U petak od 19:30 igraju Orlando – Jvaneng Galaksi, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.70.


Napoli želi da izbegne bilo kakvo eksploatisanje ovog slučaja, ukazujući da nikada nismo želeli da uvredimo ili ismejemo Osimena – naveo je aktuelni šampion Italije u saopštenju.

Napoli je naveo da se na društvenim mrežema, posebno na TikToku, koristi kreativna forma izražavanja i nije bilo namere da se igrač uvredi. Napoli je na TikToku objavio video na kome se vidi kako Osimen promašuje jedanaesterac u utakmici protiv Bolonje u nedelju, uz glas bebe koja kaže: “Dajte mi penal”.

Klub je potom obrisao tu objavu, ali je menadžer fudbalera zapretio tužbom.

Zadržavamo pravo da preduzmemo pravne korake i svaku inicijativu da zaštitimo Viktora. To što se dogodilo je nedopustivo. Video koji ismeva Viktora je prvo objavljen, a onda sa zakašnjenjem obrisan. Ozbiljna činjenica koja nanosi vrlo ozbiljnu štetu igraču koji u poslednje vreme pati zbog objava u medijima i lažnih vesti – rekao je Roberto Kalenda.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.