Budimo u kontaktu

EVROLIGA

DOBRIĆ: Naravno da sam pozdravio navijače, bio sam deo ovoga! Povratak u Zvezdu? Sledeće sezone teško, ali… (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Ognjen Dobrić (foto: MaxBet Sport)

Nije mu prvi put da igra protiv Crvene zvezde, ali jeste da to bude u Beogradu. Ognjen Dobrić i njegov Virtus su večeras u Areni poraženi sa 94:79.


NBA LIGA: Minesota – Klivlend (01.00), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 1.40


Crveno-beli dres je nosio još od 2013. godine, a od ove sezone nastupa za tim iz Bolonje. Pre same utakmice je istakao da očekuje pomešane emocije, što se ispostavilo kao tačno “proročanstvo”.

– Jako pomešane emocije, igrao sam već protiv Zvezde u Bolonji, ali ovo je drugačije. Ovo je prvi put da igram protiv Zvezde u Beogradu, bilo je jako čudno. Vraćaju se uspomene, ima tu mnogo lepih sećanja. Morao sam naravno da pozdravim navijače, ja sam bio deo toga dugi niz godina. Mislim da je to normalno.

Zatim se osvrnuo na samu utakmicu, pri čemu je rekao da prema njegovom mišljenju Zvezda zaslužuje plej-in.

– Držali smo se, igrali smo korektno u prvom poluvremenu. Međutim, u drugom poluvremenu je bilo “drugo lice”. Znali smo da je Zvezda kvalitetna ekipa. Možda im ova pobeda ništa ne znači u borbi za plej-in, ali znamo da svi žele da pobede. Možda nismo shvatili dovoljno ozbiljno, možda smo mislili da će posao da bude lakši. Zvezda je pokazala kvalitet i da je možda trebalo da bude među tih prvih deset ekipa, po mom mišljenju jeste, ali dobro.

Ognjen Dobrić (Virtus) pozdravlja navijače Crvene zvezde (foto: Starsport)

“NIKADA NISAM IGRAO SA TEOM”

Interesantno je da Dobrić nikada nije igrao u istom timu sa Milošem Teodosićem. Iskusni plejmejker je u Zvezdu došao letos, baš kada je Dobrić otišao u Virtus, a u reprezentaciji su zajedno odradili samo pripreme.

– Nisam nikada eto igrao sa njim, čak ni u reprezentaciji, bili smo samo na pripremama. Šta da pričam o njemu i njegovim kvalitetima. To je idealan plejmejker pogotovo za moj način igre. On može samo da unapredi igrače, samo treba da ga pratite i slušate šta kaže, jer čovek zna kako se igra košarka – rekao je Dobrić, pa odgovorio na pitanje o povratku u Zvezdu:

– Imam ugovor još jednu godinu u Virtusu, tako da sledeće godine teško, a za ubuduće ko zna.

OLIMPIJSKE IGRE…

Reprezentacija Srbije je na predstojećim Olimpijskim igrama u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama, inače velikim favoritom za osvajanje zlatne medalje.

– Videćemo sa kojom će ekipom da dođu… Šalim se. Možda kada se pogleda šira slika je dobro što smo sa njima u grupi, da bismo ih izbegli kasnije. Ipak, to je još daleko, da vidimo ko će da se odazove, ko će da bude u ekipi, povrede takođe imaju veliki uticaj.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.