Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

OLIMPIJA NAŠLA ZAMENU ZA DILEJNIJA Bivši igrač Zvezde dve godine u Milanu

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Bili Beron ostavio je odličan utisak u dresu Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Olimpija iz Milana je morala da reaguje nakon isteka ugovora sa iskusnim bekom Malkolmom Dilejnijem i samo nekoliko sati nakon zvaničnog rastanka dovela je mlađeg i dostojnog naslednika. Bili Beron se posle raskida saradnje sa Zenitom – iz očiglednih razloga – preselio u Milano.


EGIPAT: Od 19 igraju Gazi El Mahalah – Ismaili, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.60. 


Bili je jedan od elitnih šutera, možda najbolji koga smo videli u Evropi poslednjih sezona. Ima iskustvo, istovremeno i svežinu, tako da smo srećni što je sa nama – rekao je generalni menadžer Olimpije, Hristos Stavropulos.

Amerikanac, svojevremeno ponajbolji košarkaš Crvene zvezde, u čijem je dresu i debitovao u Evroligi u sezoni 2019/2020, takođe je oduševljen što je stigao u tim Etorea Mesine.

Moja porodica i ja smo uzbuđeni što ćemo biti deo ovog kluba. Imao sam lep razgovor sa trenerom Etoreom Mesinom pre potpisivanja ugovora. Uvek sam poštovao i njega i klub. Cilj mi je bio da igram za klub na ovom nivou i želim da donesem još trofeja ovde – rekao je Beron pošto je potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpijom..

Bili Beron je prošle sezone u Evroligi u proseku beležio 11,2 poena uz 35,7 odsto šuta za tri poena, dok je u VTB ligi bio još ubojitiji sa 14,6 poena uz procenat šuta za tri od 46,5 odsto. Gurao je Zenit i do prve titule u VTB ligi, ali kada su ruski klubovi izbačeni iz Evrolige zbog rata u Ukrajini shvatio je da je vreme da napusti Sankt Peterburg.

Olimpija prošle sezone nije uspela da napravi iskorak na međunarodnoj sceni, stala je u četvrtfinalu Evrolige, u međuvremenu su ugovori istekli Troju Denijelsu, Dilejniju, Serhiju Rodrigezu, Polu Biligi, Treju Kelu i Benu Bentilu.

Iskusni Kajl Hajns je potpisao na još jednu godinu, a ozvaničena su i dva pojačanja. Iz Barselone je stigao centar Brendon Dejvis, dok se klubu na vernost obavezao i italijanski reprezentativac Stefano Tonut (Venecija). Najavljen je i dolazak Kevina Pengosa, mada dve strane još nisu postigle dogovor.

PROČITAJTE JOŠ:

OPŠTA PANIKA U LONDONU Nadal mora na testiranje, selfi bi mogao skupo da ga košta (FOTO)

HAMILTON: Vreme je za promenu starinskog načina razmišljanja

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.