Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OPRAVDAO POVERENJE Postaje bitan “džoker” Bahara za brojne ispite

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Lučić se sve više nameće Baharu (Foto: Starsport)

Vidi se talenat i brzina. Ima smisao za kreaciju i dobru reakciju, što je pokazao na delu protiv Vojvodine. Postigao je prvi gol za Crvenu zvezdu i najavio da ova sezona može da bude veoma važna u karijeri.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota na pobedu Mladost Lučana protiv Radnika u našoj kladionici je 1.93. Meč počinje u 19:00. 


Vladimir Lučić je opravdao poverenje trenera Baraka Bahara, zaslužio, kao što je MaxBet Sport najavio da ostane u ekipi i polako postaje “džoker” za brojne ispite.

Utakmica protiv Vojvodine je izgledala savršeno, pre svega, zato što smo dobro otvorili meč ranim golom. Bila je dobra utakmica za ceo tim, a onda i za mene. Mnogo mi znači na polju samopouzdanja to što sam postigao prvi gol za Zvezdu na zvaničnim utakmicama. Ovo sam sanjao od malena. Presrećan sam i dugo ću pamtiti ovaj dan – kaže Lučić.

Mladi fudbaler ostvario sjajnu saradnju sa šefom stručnog štaba.

– Trener Bahar nam je dao svu slobodu, da igramo, kako umemo i da se ne plašimo. Drago mi je što sam iskoristio ukazanu šansu.

Vladimir Lučić (Foto: FK Crvena zvezda)

Otkrio je krilni napadač kome je posvetio pogodak.

Gol posvećujem majci. Cela porodica je moja najveća podrška, ali ona je od malena bila uz mene. Uvek može bolje, ali sam zadovoljan.

Rad se polako isplaćuje.

Trudio sam se na priprema da se dokažem i da se nametnem novom šefu stručnog štaba. Zahvaljujem mu se na šansi, koju mi je pružio.

Slede nove utakmice na domaćoj sceni.

Na nama je da nastavimo da pobeđujemo i onda će sve biti kako treba – poručio je na kraju Lučić.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.